FitDog Recovery Potato – perunapohjainen palautusjuomajauhe

Tuote on Suomessa kehitetty ja valmistettu lisäravinne koirien rasituksen jälkeiseen palautumiseen.

Mihin palautusjuomaa tarvitaan?

Aktiivisesti liikkuvien koirien ravintoaineiden tarpeet ovat ainutlaatuiset, koska ne joutuvat työtehtävissä, harjoituksissa ja kilpailutilanteissa sekä psyykkisen että fyysisen stressin kuormittamaksi. Rasitukseen joutuvien koirien ravitsemuksessa tulee kiinnittää erityistä huomiota mm. stressin ja rasitusvammojen ehkäisyyn, vastustuskyvyn ylläpitämiseen ja rasituksesta palautumiseen. Erilaiset lisäravinteet toimivat koiran perusravitsemuksen tukena ja tukevat koiran aktiivista liikkumista, suorituskykyä ja rasituksesta palautumista.

Rankan suorituksen seurauksena koiran energiavarastot tyhjentyvät, keho väsyy ja nestetasapaino kärsii. Rasituksen jälkeen alkaa välittömästi palautumisvaihe, jonka aikana elimistön energiavarastot ja nestetasapaino pitää taas saattaa normaaliin tilaan. FitDog Recovery Potato tukee palautumisprosessia merkittävästi.

Saatavilla 600g ja 250g pakkauksissa. 600g pakkauksesta riittää 20 täyttä annosta 20 kiloiselle koiralle.

Lue tuotteen käyttövinkit osana aktiivisen harrastuskoiran elämää täältä !

Harrastatko koirasi kanssa aktiivisesti? Liikkuuko koirasi paljon? FitDog Recovery palautusjuomajauhe on kehitetty aktiivisten koirien erityistarpeisiin.

Rankan suorituksen seurauksena koiran energiavarastot tyhjentyvät, keho väsyy ja nestetasapaino kärsii. Rasituksen jälkeen alkaa välittömästi palautumisvaihe, jonka aikana elimistön energiavarastot ja nestetasapaino pitää taas saattaa normaaliin tilaan.

Aivot ja lihakset käyttävät energianlähteenä glukoosia, joka varastoituu lihaksiin ja maksaan glykogeeninä. Elimistö pystyy käyttämään glykogeenia helposti ja voimakkaassa rasituksessa glykogeenivarastot voivat tyhjentyä. Suorituksen jälkeen koiran glykogeenivarastot tulee mahdollisimman pian palauttaa ennalleen, jotta rasituksesta palautuminen on tehokasta. Koiran palautumista voi nopeuttaa antamalla välittömästi suorituksen jälkeen nopeasti hyödynnettäviä hiilihydraatteja, jolloin glykogeenin muodostuminen on mahdollisimman tehokasta. Normaaliruokinnalla glykogeenivarastojen palautuminen on hitaampaa

FitDog Recovery Potato -palautusjuomajauhe sisältää maltodekstriiniä, joka on perunatärkkelyksestä valmistettu nopeasti imeytyvä hiilihydraatti. FitDog Recovery Potato auttaa palauttamaan koiran glykogeenivarastot nopeasti ja tehostaa koiran palautumista rasituksen jälkeen. Tuote sisältää magnesiumia ja B-, C-, ja E-vitamiineja, sillä rasitus lisää näiden tarvetta. Tuotteessa on lihan aromi.

Valmistuttaja: FitDog Finland Oy Ltd., Turku Finland. tel. +358 (0) 50 5015522 www.fitdog.fi

 Ravintosisältö/Näringsvärde/Nutritional value per 100 g
Muuntokelpoinen energia/Omsättbar energi/Energy1,4 MJ / 328 kcal
Hiilihydraatti/Kolhydrat/Carbohydrates83,9 g
Tuhka/Aska/Ash2,8 g
Natrium/Sodium0,29 g
Magnesium0,13 g
Valkuainen/Protein9,2 g
Rasva/Fett/Fat0,25 g
Raakakuitu/Råfiber/Raw fibre0 g
Vitamiini/Vitamin B11,3 mg
Vitamiini/Vitamin B26,7 mg
Vitamiini/Vitamin B326,7 mg
Vitamiini/Vitamin B526,7 mg
Vitamiini/Vitamin B63,3 mg
Vitamiini/Vitamin B90,53 mg
Vitamiini/Vitamin B120,067 mg
Vitamiini/Vitamin C6,7 mg
Alfa-tokoferoli/Alfa-tokoferol/Alpha-tocopherol13,3 mg

Valmistusaineet: perunapohjainen maltodekstriini, maitojauhe, magnesiumasetaatti.

Lisäaineet: liha-aromi, vitamiinit

Tuotetta käytetään mahdollisimman pian suorituksen jälkeen. Jauhe sekoitetaan veteen ravistamalla pullossa.

Annostelu: 2 ruokalusikallista 10:tä painokiloa kohti. Sekoita jauhe veteen mahdollisimman pian suorituksen jälkeen. Sekoitussuhde 2 rkl jauhetta/1,5-2,5 dl vettä. Sekoitetaan ravistamalla pullossa.

Säilytys: Huoneenlämmössä (15-25 °C)