FitDog Puppy Booster

Tuote on tarkoitettu tiineille ja imettäville nartuille riittävän energiansaannin ja nesteytyksen varmistamiseen sekä pennuille juottorutiinien opetteluun.

Tiineet ja imettävät nartut

Tiineillä ja imettävillä nartuilla riittävä energiansaanti ja nesteytys ovat tärkeimmät ravitsemukselliset asiat. Tiineyden loppupuoliskolla nartun aineenvaihdunta vilkastuu ja nesteentarve alkaa lisääntyä. Suurin nesteentarve ajoittuu maidontuotannon huipun kanssa samaan ajankohtaan, joka on 3-4 viikkoa synnytyksestä. Riittämätön juominen voi muodostua maidontuotantoa rajoittavaksi tekijäksi. FitDog Puppy Booster on herkullinen juoma, jonka avulla voit varmistaa nartun riittävän energiansaannin sekä nesteytyksen.

Pennut

Vesi on koiralle tärkein yksittäinen ravintoaine ja on tärkeää varmistaa, että koira juo riittävästi. Koira ei osaa varustautua etukäteen tilanteisiin, joissa sen nesteentarve on normaalia suurempi, joten omistajan on hyvä totuttaa koira jo pennusta pitäen juomaan riittävästi. Näin tulevaisuudessa juominen sujuu rutiinilla tilanteissa, joissa lisäneste on tarpeen (esimerkiksi kesähelteet, automatkat ja harrastukset).

Tuotteessa on yli 50 % kasvirasvaa, joka on helposti hyödynnettävää energiaa koiralle. Tuote sisältää myös nopeasti imeytyviä hiilihydraatteja sekä proteiinia.

Jauhe sekoitetaan veteen ravistamalla pullossa. Valmis juoma on puuromaista ja maistuu makutestiemme mukaan useimmiten erittäin hyvin myös nirsoille koirille.

Tuote on kehitetty ja valmistettu Suomessa.

 Valmistusaineet: rasvajauhe (kasvirasvaa), soijaproteiini
Lisäaineet: liha-aromi

Ravintosisältö per 100g
Muuntokelpoinen energia2,5 MJ / 587 kcal
Rasva53,7 g
Proteiini20,3 g
Hiilihydraatti17,1 g
Tuhka2,8 g
Raakakuitu1,1, g
Natrium 0,5 g

Annostelu imettäville nartuille: Päiväannokset esimerkiksi: 5kg koira, 0,5rkl jauhetta sekoitettuna 1dl vettä; 10kg koira, 1 rkl jauhetta sekoitettuna 2dl vettä. Päiväannokset voidaan antaa kerralla tai useammassa erässä, ruuan mukana tai ilman. Anna kuitenkin maksimissaan 5dl juomaa isoille koirille kerrallaan. Yhdestä pakkauksesta riittää n. kuukaudeksi 10kg imettävän nartun päivittäiseen juottamiseen.

Annostelu pennuille: Opeta pentu juomaan Puppy Booster- tuotetta päivittäin tai muutamina kertoina viikossa. Päiväannos pennulle voidaan antaa useammassa erässä ruuan mukana tai erikseen. 5 kg pentu, 0,5 rkl jauhetta sekoitettuna 1dl vettä; 10 kg pentu, 1 rkl jauhetta sekoitettuna 2dl vettä. Puppy Booster ei saa korvata pennun ruokavaliota. Sen käyttömäärä ylläolevalla ohjeella on pennuilla max. 5% päivittäisestä dieetistä.