FitDog Energy + Rehydrate –energia- ja nesteytysjuomajauhe

Onko koirasi huono juomaan? Oletko huolissasi sen nestetasapainosta rasituksen aikana, kuumina päivinä tai erikoistilanteissa kuten synnytyksen ja imetyksen yhteydessä, matkustaessa tai vanhojen koirien kanssa?

Harrastatko lajeja, joissa koirasi tarvitsee energiaa, muttet kuitenkaan pysty antamaan sille kiinteää ruokaa ennen suoritusta? FitDog nesteytys- ja energiatuote ja on kehitetty juuri näihin tarpeisiin.

FitDog Energy+Rehydrate -juomajauhetta käytetään koiran energiavarastojen ja nestetasapainon täydentämiseen rasituksen yhteydessä sekä tilanteissa, joissa koira muutoin tarvitsee lisänestettä. Tuote soveltuu erinomaisesti esimerkiksi harrastus- ja kilpailukoirille, tiineille ja imettäville nartuille, vanhoille koirille, toipilaille sekä kaikille koirille lämpimällä säällä.

 

Tuotteessa on yli 50 % kasvirasvaa, joka on helposti hyödynnettävää energiaa koiralle. Tuote sisältää myös nopeasti imeytyviä hiilihydraatteja sekä proteiinia.

Jauhe sekoitetaan veteen ravistamalla pullossa. Valmis juoma on puuromaista ja maistuu makutestiemme mukaan useimmiten erittäin hyvin myös nirsoille koirille.

Pakkauskoot 600g ja 250g.

Saatavilla 600g ja 250g pakkauksissa. 600g pakkauksesta riittää 20 täyttä annosta 20 kiloiselle koiralle. Jos tuotetta käytetään vain nesteyttämiseen ilman tarvetta lisäenergiaan, voi jauhetta annostella vain sen verran, että se tekee vedestä maistuvan. Tällöin pakkaus riittää useampaan kertaan.

Ravintosisältö per 100 g

Muuntokelpoinen energia2,5 MJ / 587 kcal
Rasva53,7 g
Valkuainen20,3 g
Hiilihydraatti17,1 g
Tuhka2,8 g
Raakakuitu1,1 g
Natrium0,5 g

Muuntokelpoinen energia     2,5 MJ / 587 kcal
Rasva                                              53,7 g
Proteiini                                         20,3 g
Hiilihydraatti                                 17,1 g
Tuhka                                              2,8 g
Raakakuitu                                    1,1 g
Natrium                                         0,5 g

Valmistusaineet: rasvajauhe (kasvirasvaa), soijaproteiini

Lisäaineet: liha-aromi

Käyttöohje: Tuotetta käytetään koiran energiavarastojen ja nestetasapainon täydentämiseen rasituksen yhteydessä sekä tilanteissa, joissa koira muutoin tarvitsee lisänestettä. Tuote soveltuu aktiivisten koirien lisäksi erinomaisesti esimerkiksi tiineille ja imettäville nartuille, vanhoille koirille sekä toipilaille.

Energiatäydennys ennen suoritusta ja suorituksen aikana: Annostus 2 ruokalusikallista 10:tä painokiloa kohti. Sekoitussuhde 2 ruokalusikallista jauhetta/1-2 dl vettä. Suorituksen aikana juomaa voidaan antaa 2-3 tunnin välein pieninä kerta-annoksina.

Nesteytys: Nesteytys ja energiantäydennys on suositeltavaa aloittaa jo 1-2 päivää ennen suoritusta riippuen tulevasta rasituksesta ja nesteen tarpeesta. Nesteytys suoritetaan juottamalla koiraa useampia kertoja pieniä määriä (1-2 dl) kerrallaan. Nesteytyksessä jauhetta voi käyttää pienempiä määriä vain veden maustamiseen.

Jauhe sekoitetaan veteen ravistamalla pullossa.