7 syys 2016

Leena Tiilikainen

Haluan kiittää koko FitDog -tiimiä onnistuneista tuotteista.

Tutustuin tuotteisiinne kolmisen vuotta sitten, kun ostin ensimmäisen labradorinnoutajani Saagan (Ipohin Saga-Saphira, synt. 2013). Koira tuli meille käyttökoiraksi, joten alkavaa metsästyskautta silmällä pitäen aloin selvittämään koiran ravintoasioita raskaasta suorituksesta palautumiseksi. Google-etsintöjen johdosta löysin tuotteenne, joista kiinnostuin, kokeilin ja ihastuin. FitDog -tuotteenne ovat oivallinen energianlähde erilaisiin metsästys- ja muihin harrastustilanteisiin. Sorsajahdin aikana koiramme saa ennen suoritusta ja sen jälkeen FitDog -juomia, joilla takaamme riittävän energian saannin ja lihasten palautumisen. Koiran hyvinvointi on ensisijainen edellytys hyvään suoritukseen. Sorsastuksen lisäksi Saaga käy paljon mejä-kokeissa. Yleensä aloitan nesteytyksen jo muutamaa päivän ennen koetta. Koeaamuna koiralle ei voi antaa ruokaa, mutta nesteytys on tärkeä osa suoritusta etenkin lämpimillä keleillä. Tavallista vettä Saaga ei suostu juomaan ennen suoritusta, mutta Energy+  Rehydrate -jauheella maustettu vesi kelpaa, joten olen ottanut rutiiniksi antaa sitä ennen suoritusta. Jäljestyksen jälkeen Saaga saa palautusjuoman (Recovery Potato), jota hän juo mieluummin kuin vettä. FitDogin ansiosta Saaga palautuu yleisesti ottaen jokaisesta fyysisesti raskaasta suorituksesta paremmin. Lisäksi käytän FitDogia myös helteellä lisänesteytyksenä.

Tässä mukana kuva alkukesänä Jäljestysvalion arvon saaneesta Saagasta, joka on saanut tämän syksyn FitDog -tarpeensa mejäkokeista (Uimaharjun koiraklubi ja Pohjois-Karjalan Noutajakoirayhdistys ry) hyvien tulosten ansiosa. Tänä kesänä Saaga on jäljestänyt vain VOI1 -tuloksia, joiden yhtenä tekijänä uskon olevan säännöllinen FitDog -tuotteiden käyttö. Myös Saaga silminnähden tykkää tuotteista ja varmaan esittäisi oman kiitoksensa, jos voisi!

Saagan lisäksi meillä on kasvamassa 18 viikon ikäinen labradorinnoutaja Zeta (Ipohin Zeta Orionis), jonka kanssa myös aiomme käyttää Fitdogia. Lisäksi olen aloitteleva kasvattaja (kennelnimi Lammensagan) ja aion myös mahdollisen ensimmäisen pentueeni pennuille sekä emolle kokeilla FitDogia.

Haluan esittää teille nöyrimmät kiitokseni, olette luoneet upean ja toimivan tuotteen, joka mahdollistaa koiran maksimaalisen suorituksen unohtamatta koiran hyvinvointia. Kiitos.

saaga