Kundupplevelse

Nu är den andra jaktsäsongen igång under vilken vi använder era Energy & Rehydrate produkter. Vi sysslar med drevjakt med våra taxar ,men även rasenliga jaktprov ( drev,spår samt grytprov). Jaktdagarna kan bli långa och avstånden som taxarna tillryggalägger åtskilliga kilometrar.

Skillnaden före och efter att vi började använda oss av era produkter är iögonenfallande stor, våra hundar orkar bättre under jaktdagen men framförallt så återhämtar de sig snabbare efter jaktdagen och har haft färre problem med stelhet odyl.. . Taxtrion Emma, Elmer och Miina tackar för de smakfulla produkterna och rekommenderar dessa varmt även för andra jakthundar.

Jag har använt produkterna även under dräktighetsperioden samt för mina hundar då de diar och även under återhämtningstider efter att diverse skador skett. Produkterna lämpar sig mycket väl även till dessa ändamål!

kkkolmikko

Pauliina Pönkkä

Jag testade Energy & Rehydrate – produkten med min golden retrievertik , som fick 7 valpar. Hon har mått utmärkt hela tiden och haft rikligt med mjölk .Hon är även i god form och har en fin päls.

Pulvret som jag blandat med antingen vatten eller med maten har låtit sig väl smakas. Jag har även använt produkterna förr (i sommarhettan samt under apportträningar) och FitDog har alltid smakat väl.

Allt som allt en mycket positiv erfarenhet och jag kommer även i framtiden att använda mig av produkterna efter valpning och under digivningsperioden!

www.goldencoat.com

tiina-ja-koirat-025

Tiina Ståhlberg

Jag har använt er energidryck i ett års tid för mina Corgies, som jag har 4 st av. Mina hundar är utställningshundar och jag går aktivt på utställningar både i hemlandet samt utomlands. Jag ger av Energidrycken på kvällen innan utställningen samt på morgonen just före utställningen. Om dagen blir lång brukar jag ge ännu en gång till under utställningens gång. Mina vänner har sagt om mina Corgies att : de nästan som flyger fram i utställningsringen ” energidrycken ger vingar ” -flygande Corgies on the road-!

eva2

Eva Rajamäki

Martina är Världsmästare i Agility 2014. Hon kommer från Tjeckien.

Först läste jag om FitDog på internet men senare, tack vare vår lokala distributör, fick jag en chans att testa produkten med mina hundar.I självaverket kräver jag mycket höga prestationer av mina hundar. Agility är inte enbart löpning, utan det klräver även en hel del resande, tävlingar och träning i olika förhållanden (väder, underlag,…) året om. Jag gör mitt bästa för att hålla hundarna i god kondition – de simmar mycket ,vi tar dem på långa vandringar och tränar annars också mångsidigt. Jag är också noga med deras kost.

Hundarna är beredda att göra sitt bästa för mig närsomhelst, så jag försöker ge dem detsamma… FitDog produkterna fungerar mycket bra för mina hundar. Bland annat hjälpte dessa Kiki att tävla i extremt varmt väder, vilket hon annars inte är så bra på. Men med FitDog var hon faktiskt strålande!

martina

Martina Magnoli Klimešová