FitDog -tuotteiden käyttövinkit näyttelykoirille

Rasitus ja nesteen tarve näyttelypäivänä

Koiralle vesi on tärkein yksittäinen ravintoaine. Koira selviää ruuatta jopa useita viikkoja, mutta jo 10 % nestehukka on sille kohtalokas. Koira yleensä juo vasta silloin, kun sillä on jano, eikä se osaa varautua etukäteen tilanteisiin, joissa sen nesteen tarve on normaalia suurempi kuten esimerkiksi kesähelteet ja automatkat.

Matkustaminen ja näyttelypäivän hälinä aiheuttavat koiralle stressiä ja sen on oltava jatkuvasti valppaana, jonka seurauksena koira ei välttämättä itse kykene juomaan vettä riittävästi. FitDog Energy+Rehydrate energia- ja nesteytysjuomajauhe on kätevä tapa tehdä vedestä maistuvampaa, jolloin koira on helpompi saada juomaan.

Juottorutiineja on tärkeää harjoitella jo kotona rauhallisessa ympäristössä ennen näyttelyitä, jotta koira oppisi juomaan myös hälinän keskellä. Koiraa voi tarvittaessa juottaa jo edellisenä iltana ennen näyttelypäivää FitDog Energy+Rehydrate juomalla mikäli epäilee, ettei koira pysty hälinästä johtuen juomaan itse näyttelypaikalla tai matkustaessa.

Matkustaminen ja pitkät näyttelypäivät ovat koiralle erityisen rankkoja kesähelteellä, jolloin riittävä juominen ja koiran nesteytys muodostuvat todella tärkeäksi jo koiran terveyden ja hyvinvoinnin kannalta. Näyttelypaikoilla auringon paahteessa lämpötilat voivat nousta korkeaksi. Koiraa kannattaa juottaa FitDog Energy+Rehydrate -juomalla näyttelypäivän aikana, jotta sen elimistö ei pääse kuivumaan.

FitDog Energy+Rehydrate juomajauhetta voi antaa koiralle myös ruuan joukossa. Juomajauhe tekee ruuasta maistuvampaa, joten se sopii hyvin annettavaksi myös nirsoille ja huonosti syöville koirille.