FitDog -tuotteiden käyttövinkit matkustavalle koiralle

Nesteen tarve matkustamisen aikana

Koiralle vesi on tärkein yksittäinen ravintoaine. Koira selviää ruuatta jopa useita viikkoja, mutta jo 10 % nestehukka on sille kohtalokas. Koira yleensä juo vasta silloin, kun sillä on jano, eikä se osaa varautua etukäteen tilanteisiin, joissa sen nesteen tarve on normaalia suurempi kuten esimerkiksi kesähelteet ja automatkat.

Matkustaminen aiheuttaa koiralle stressiä ja sen on oltava jatkuvasti valppaana, jonka seurauksena koira ei välttämättä itse kykene juomaan vettä riittävästi. FitDog Energy+Rehydrate energia- ja nesteytysjuomajauhe on kätevä tapa tehdä vedestä maistuvampaa, jolloin koira on helpompi saada juomaan.

Matkustaminen ja automatkat on koiralle erityisen rankkoja kesähelteellä, jolloin riittävä juominen ja koiran nesteytys muodostuvat todella tärkeäksi jo koiran terveyden ja hyvinvoinnin kannalta. Kesällä matkustettaessa lämpötila voi nousta korkeaksi. Koiraa kannattaa juottaa FitDog Energy+Rehydrate -juomalla päivän aikana, jotta sen elimistö ei pääse kuivumaan.

Juottorutiineja on tärkeää harjoitella jo kotona rauhallisessa ympäristössä ennen matkaa, jotta koira oppisi juomaan myös matkan aikana. Koiraa voi erityisesti kesällä juottaa tarvittaessa jo edellisenä iltana ennen matkalle lähtöä FitDog Energy+Rehydrate juomalla mikäli epäilee, ettei koira pysty juomaan itse matkan aikana.

FitDog Energy+Rehydrate juomajauhetta voi antaa koiralle myös ruuan joukossa. Juomajauhe tekee ruuasta maistuvampaa, joten se sopii hyvin annettavaksi myös nirsoille ja huonosti syöville koirille.