FitDog -tuotteiden käyttövinkit kaikille koirille kesähelteiden aikana

Muista juottaa koiraasi riittävästi kesän lämpimien säiden aikana !

Koiralle vesi on tärkein yksittäinen ravintoaine. Koira selviää ruuatta jopa useita viikkoja, mutta jo 10 % nestehukka on sille kohtalokas. Koira yleensä juo vasta silloin, kun sillä on jano, eikä se osaa varautua etukäteen tilanteisiin, joissa sen nesteen tarve on normaalia suurempi kuten esimerkiksi kesähelteet, näyttelyt ja muut harrastukset sekä automatkat.

Kesäkuumalla koirat eivät välttämättä juo itse vettä riittävästi, jolloin nestehukan riski kasvaa. FitDog Energy+Rehydrate energia- ja nesteytysjuomajauhe on kätevä tapa tehdä vedestä maistuvampaa, jolloin koira on helpompi saada juomaan.

Riittävä juominen ja koiran nesteytys muodostuvat erityisesti kesällä todella tärkeäksi jo koiran terveyden ja hyvinvoinnin kannalta. Kesähelteet ovat erityisen rankkoja vanhoille koirille ja toipilaille, joiden nesteen saantiin tulisi kiinnittää erityisesti huomiota. Kuumalla säällä kaikkia koiria kannattaa juottaa FitDog Energy+Rehydrate -juomalla pieniä määriä kerrallaan, jotta koiran elimistö ei pääse kuivumaan.

FitDog Energy+Rehydrate juomajauhetta voi antaa koiralle myös ruuan joukossa. Juomajauhe tekee ruuasta maistuvampaa, joten se sopii hyvin annettavaksi myös nirsoille ja huonosti syöville koirille.

FitDog -tuotteet löydät Musteista ja Mirreistä sekä Peten Koiratarvikkeesta !