Tuotekehitys

FitDogin toiminnan päätavoitteena on laadukkaiden, suomalaisten energia-, nesteytys- ja palautustuotteiden kehittäminen kaikkien koirien hyvinvointiin. Yritys on perustettu vuonna 2012 ja siitä lähtien olemme työskennelleet ahkerasti uusien, aina vain parempien FitDog- tuotteiden eteen. Tuotteemme kehitetään Suomessa, yhteistyössä eläinlääkärien ja elintarviketekniikan asiantuntijoiden kanssa.

Tuotekehitystyössä asiantuntijoinamme toimivat:

* Eläinlääketieteen tohtori, pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri, MBA Minna Leppänen. Minna vastaa tuotteidemme reseptiikan tekemisestä sekä tuotteiden testaamisesta koirilla.

* Tutkija, MMM, Riitta Kempe: Riitta on alansa arvostettu huippuammattilainen, maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskuksen tutkija ja MM-tasolla kilpaileva valjakkoajaja. Hänellä on useita ruokinta-aiheisia julkaisuja sekä arvokisamitaleja valjakkourheilusta. Riitta osallistuu tuotekehityksemme eri vaiheisiin ja testaa tuotteita aktiivisesti myös omilla koirillaan.

* FT, Dos. Jukka Kaitaranta. Jukalla on laaja kokemus elintarvikesektorilta ja hän vastaa mm. tuotteidemme raaka-ainevalinnoista sekä tuotannollisista yksityiskohdista.