Yleisesti kysytyt kysymykset

Milloin lisäravinteita pitäisi käyttää ?

Tuotteet toimivat täydentävinä lisäravinteina urheileville ja rasitukseen joutuville koirille sekä eritystilanteisiin, joissa koira tarvitsee lisänestettä (synnytys,toipilasvaihe, kesähelteet, pitkät matkat, vanhat koirat).

Energy & Rehydrate -tuotetta käytetään ennen suoritusta nesteytykseen ja energian tankkaukseen, suorituspäivän aikana lisäenergiaksi sekä yleisesti nesteytykseen eri tilanteissa.Recovery-tuotetta käytetään suorituspäivän jälkeen, kun koira ei enää joudu rasitukseen. Palautusjuoma kannattaa antaa mahdollisimman pian suorituksen jälkeen.

Ovatko tuotteet turvallisia ?

Tuotteet ovat täysin turvallisia käyttää. Recovery Potato-tuotetta lukuunottamatta tuotteet sisältävät maissipohjaista maltodekstriiniä, jonka vuoksi tuotteita ei suositella maissiallergisille koirille.

Voiko tuotteita antaa pennuille tai imettäville nartuille ?

Tuotteita voi hyvin käyttää pennuille, tiineille nartuille sekä imettäville nartuille.

Voiko juoman maistuvuutta tehostaa ruualla ?

Yleensä koirat juovat juomat ihan sellaisenaan (tuotteessa on lihan aromi) mutta sekaan voi hyvin myös laittaa vähän esimerkiksi lihaa tai muuta koiralle maistuvaa ruokaa makua antamaan. Kokemuksemme mukaan nirsotkin koirat tottuvat kyllä juomaan juomia mutta se saattaa vaatia kärsivällistä totuttamista asiaan.

Kuinka annan juoman koiralleni esimerkiksi kilpailuissa tai maastossa?

Juoman voi sekoittaa aamulla valmiiksi esimerkiksi urheilujuomapulloon/shakeriin, joka on kätevä pitää mukana kaikissa olosuhteissa. Säilytä kaikki juomat mahdollisuuksien viileässä (kylmälaukussa) eikä esimerkiksi kuumassa autossa koko päivää.

Tuote ei sekoitu veteen kovin hyvin, miksi ?

Energy & Rehydrate -tuotteessa pääainesosana on rasva, joka ei luonnollisestikaan sekoitu veteen kovin hyvin. Energiajauhe muodostaa veden kanssa kermamaisen seoksen. Saat parhaiten sekoitettua jauheen veteen esimerkiksi sekoituspullossa eli shakerissa ravistamalla voimakkaasti.

Miksi tuotteissa on suolaa ?

Molemmissa tuotteissa on pieni määrä suolaa, joka tulee tuotteessa käytetyn liha-aromin kautta. Suolamäärä on kuitenkin niin pieni, että sillä ei ole mitään haittavaikutuksia normaalille koiralle.

Mitä rasvaa Energy & Rehydrate -tuotteessa on käytetty ?

Rasvajauhe on kasvirasvaa, lisäravinteissa koira pystyy hyödyntämään kasviperäistä rasvaa yhtä hyvin kuin eläinperäistä rasvaa. Muutenkaan tuotteissamme ei ole mitään eläinperäisiä aineita. Käytetty liha-aromikin on synteettinen aromi, eikä sisällä eläinperäisiä ainesosia.