Asiakaskokemuksia

Olen käyttänyt FitDogin tuotteita jo usean vuoden ajan ja ollut todella 
tyytyväinen niihin.Ensin aloitin käytön metsästyslinjaisilla 
labradoreilla koe- ja etenkin metsästyspäivinä. Tuolloinkin metsästimme 
paljon sorsia ja kanalintuja. Kuhmon kanalinnustusmaastot ovat koiralle 
rankkoja ja kilometrejä päivässä tuli koiralle helposti 50km.
Sorsalla tulee taas paljon kaislikon perkaamista sekä uimista.
Molemmat rankkoja lajeja joissa energiatankkaus kesken päivän on
tarpeen. Ja palautusjuoma tietysti suorituksen jälkeen.
Nykyisin lauma on laajentunut myös kahdella käyttölinjaisella 
gordoninsetterillä eli nyt metsästysvalikoima on laajentunut myös 
reissuihin tuntureilla Utsjoella jossa nyt parhaillaankin ollaan :-)
Siellä kuluu myös paljon FitDogia.

hdr

hdr

Hanna Juntunen
Nyt jo vuoden ikäinen kooikerhondjeni Soraya pääsi kevättalvella 2016 
FitDogin testaajaksi Puppy Boosterille. Paketin mukana saatiin myös 
FitDog Energy + Rehydrate -pussi.Maistuvuus on ollut erinomainen niin 
Sorayalle kuin kahdelle muullekin kooikerhondjelleni Juomia on käytetty
 niin treeneissä, kisoissa kuin näyttelyissäkin. Koirani ovat hieman 
huonoja juomaan "pelkkää vettä", mutta FitDog -jauheilla kuppi nuollaan 
puhtaaksi. Nesteytys on helpompaa kuin koskaan.

Nyt olen toipilaskoiralleni juottanut FitDogin tuotteita. Koiraa täyty
pitää täyslevossa 6 viikkoa, joten nesteytys vaati vähän mielikuvitusta, 
koska juominen ei koiraa juurikaan kiinnostanut. FitDogin Puppy Boosterilla
 sain nartun juomaan riittävästi päivittäin ja kuona-aineet sekä lääkitys 
pääsivät paremmin huuhtoutumaan kropassa.

Vielä kun saisi jonkun muun kuin perunapohjaisen Recovery -juoman.

Kolme kooikerhondjea ja aloitteleva kennel Tarumaisen suosittelevat tuotetta!

tarun-kuva
Taru Nyyssönen

Haluan kiittää koko FitDog -tiimiä onnistuneista tuotteista.

Tutustuin tuotteisiinne kolmisen vuotta sitten, kun ostin ensimmäisen labradorinnoutajani Saagan (Ipohin Saga-Saphira, synt. 2013). Koira tuli meille käyttökoiraksi, joten alkavaa metsästyskautta silmällä pitäen aloin selvittämään koiran ravintoasioita raskaasta suorituksesta palautumiseksi. Google-etsintöjen johdosta löysin tuotteenne, joista kiinnostuin, kokeilin ja ihastuin. FitDog -tuotteenne ovat oivallinen energianlähde erilaisiin metsästys- ja muihin harrastustilanteisiin. Sorsajahdin aikana koiramme saa ennen suoritusta ja sen jälkeen FitDog -juomia, joilla takaamme riittävän energian saannin ja lihasten palautumisen. Koiran hyvinvointi on ensisijainen edellytys hyvään suoritukseen. Sorsastuksen lisäksi Saaga käy paljon mejä-kokeissa. Yleensä aloitan nesteytyksen jo muutamaa päivän ennen koetta. Koeaamuna koiralle ei voi antaa ruokaa, mutta nesteytys on tärkeä osa suoritusta etenkin lämpimillä keleillä. Tavallista vettä Saaga ei suostu juomaan ennen suoritusta, mutta Energy+  Rehydrate -jauheella maustettu vesi kelpaa, joten olen ottanut rutiiniksi antaa sitä ennen suoritusta. Jäljestyksen jälkeen Saaga saa palautusjuoman (Recovery Potato), jota hän juo mieluummin kuin vettä. FitDogin ansiosta Saaga palautuu yleisesti ottaen jokaisesta fyysisesti raskaasta suorituksesta paremmin. Lisäksi käytän FitDogia myös helteellä lisänesteytyksenä.

Tässä mukana kuva alkukesänä Jäljestysvalion arvon saaneesta Saagasta, joka on saanut tämän syksyn FitDog -tarpeensa mejäkokeista (Uimaharjun koiraklubi ja Pohjois-Karjalan Noutajakoirayhdistys ry) hyvien tulosten ansiosa. Tänä kesänä Saaga on jäljestänyt vain VOI1 -tuloksia, joiden yhtenä tekijänä uskon olevan säännöllinen FitDog -tuotteiden käyttö. Myös Saaga silminnähden tykkää tuotteista ja varmaan esittäisi oman kiitoksensa, jos voisi!

Saagan lisäksi meillä on kasvamassa 18 viikon ikäinen labradorinnoutaja Zeta (Ipohin Zeta Orionis), jonka kanssa myös aiomme käyttää Fitdogia. Lisäksi olen aloitteleva kasvattaja (kennelnimi Lammensagan) ja aion myös mahdollisen ensimmäisen pentueeni pennuille sekä emolle kokeilla FitDogia.

Haluan esittää teille nöyrimmät kiitokseni, olette luoneet upean ja toimivan tuotteen, joka mahdollistaa koiran maksimaalisen suorituksen unohtamatta koiran hyvinvointia. Kiitos.

saaga

Leena Tiilikainen
Meillä on käytetty FitDogia jo vuodesta 2013 säännöllisesti, sitä aikaisemmin kokeiltu muita valmisteita mutta FitDog todettu parhaaksi. Koiramme nesteytetään ennen kisa/metsästysreissua käyttäen FitDog Energy+Rehydrate -juomajauhetta ja samantien metsästä tultua koiralle annetaan palautusjuomana FitDog Recoveryä.
Kisa/metsästyspäivämme saattavat joskus venyä pitkiksi joten nesteytyksen pitää olla kunnossa. Meillä jo Martta on tottunut, että juoma odottaa valmiina autossa ja yhden kisareissun päätteeksi olinkin hitaampi ja Martta kerkesi jo autoon kolistelemaan kippoa että ”Missä se mun juoma täältä on?”

Selvästi huomaa, että juoma maistuu ja koirista näkee että palautuminen on todellakin nopeaa, näin nopeaa palautumista ei muiden valmistusfirmojen tuotteilla ollut. Lämpimästi suosittelen metsästystä harrastaville koirille!

Terveisin: Tervasärkän Kennel/ Katja              http://tervasarkankennel.com/

tervasärkän

Katja Leinonen

Olen käyttänyt Teidän energiajuomaa yli vuoden ajan corgeilleni, joita on 4 kpl. Koirani ovat näyttelykoiria ja käyn aktiivisesti näyttelyissä niin Suomessa kuin ulkomailla. Energiajuomaa annan näyttelyä edeltävänä iltana ja sitten näyttelyaamuna ennen lähtöä näyttelypaikalle. Jos päästään ryhmiin, niin sitten vielä tankataan ennen ryhmien alkua. Ystäväni ovat todenneet näyttelyissä corgeistani: Red Bull antaa siivet, tässä tapauksessa ” voimajuoma ” antaa siivet Ja meno kehässä on vauhdikasta. ” Lentävät korkkiset on the road!”

eva2

 

Eva Rajamäki

Testasin Energy + Rehdyrate- juomaa kultaiselle noutajalleni, joka sai 7 pentua. Emo on ollut koko ajan erinomaisessa kunnossa, se on syönyt hyvin ja turkki on ollut kiiltävä.

Juoma on maistunut todella hyvin koko ajan ja maitoa on tullut hyvin.  Olen käyttänyt juomaa myös aikaisemmin noutotreenien yhteydessä sekä lämpimillä säillä.

Kaikenkaikkiaan oikein hyvä kokemus ja aion käyttää tuotteita jatkossakin niin treeneissä kuin imettäville nartuillekin!

www.goldencoat.com

tiina-ja-koirat-025

Tiina Ståhlberg

Olemme Karjalankarhukoiria ja Plotthoundeja kasvattava kennel Råbockens. Harrastamme aktiivisesti metsästystä sekä valjakkoajoa, johon myös metsästyskoira voi hullaantua.

Olemme käyttänyt FitDogia ihan alusta asti. Lähdin vuonna 2012 hakemaan  lisäenergiaa meidän metsästyskoirilleja jostain löysin Lauran puhelin numeron ja soittelin hänelle ja siitä se lähti.

FitDogin juomat ovat meillä käytössä aivan koko vuoden, koska koiramme pidetään läpi vuoden siinä kunnossa,että metsästys on mahdollista. Vuonna 2013 meillä oli Karjalankarhukoiran pennut, jolloin myös juotin synnyttävää narttua energyjuomalla ja synnytyksen jälkeen annoin palautusjuomaa. Energyjuomaa kului myös paljon imetyksen aikana. Siitä lähtien olemme myös juottaneet imettävät koirat FitDogilla.

Pentujen ensikontakti juomiin tulee jo 4 kuukauden iässä tietenkin pienellä määrällä. Vanhin koiramme on nyt 14.7 vuotta ja hän saa energyjuomaa muutaman kerran viikossa ja askel pysyy korkealla!

Voin käsi sydämellä suositella juomia kaikille, on se koira sitten pienen pieni tai suuren suuri!

TiinaL
www.rabockens.net
Tiina Loimupalo

Olen käyttänyt tuotteitta metsästyskoirilleni jahtipäivinä sekä kiinanharjakoirilleni imettämisen yhteydessä. FitDogin Recovery Potato ja Energy & Rehydrate maistuvat meidän perheessämme niin isoille kuin pienillekin rasituksen jälkeen ja ennen suunniteltua rasitusta. Hirviä on opittu haukkumaan syksyn aikana ja nyt niiden perässä juostaan niin, että palautusjuoma tulee isoon tarpeeseen kovan suorituksen jälkeen! Fitdog Energy & Rehydrate on myös todella hyvä tuote synnyttäneille koirille, jotta saavat lisänesteytystä ja energiaa kovan ponnistelun jälkeen ja ennen synnytystäkin. Voimme koko perheen voimin sanoa että tuoteperhe on erittäin onnistunut ja suosittelemme sitä niin isoille kuin pienille koirille!

kati

Kati Hämäläinen

Harrastamme aktiivisesti metsästystä ja metsästyskokeita mäyräkoirien ja noutajien kanssa. Mäyräkoirille monena peräkkäisenä päivänä tapahtuvat pitkät jahdit ovat fyysisesti rankkoja, ja herkästi koirassa näkyy seuravana päivänä rasituksen jäljet mm. haun tehottomuutena. Oikealla ruokinnalla ja tankkauksella olemme huomanneet olevan iso vaikutus koirien jaksamiselle, ja nykyään käytämme aina pitkissä jahdeissa koirillemme Fitdogin energiajuomia ennen jahtia ja palautusjuomaa jahtipäivän jälkeen. Lisäksi Fitdogin juomilla koirille saa nestetankkauksen suoritettua helposti – tavallista vettä niiden tulee monesti reissussa nihkeästi juotua, mutta Fitdogin juomat kaikille kyllä kelpaavat hyvin. Nestetankkauksen merkityksen olemme joutuneet toteamaan kantapään kautta koereissuilla, ja nykyään varmistammekin neste-/energiatankkauksella että emme anna yhtään tasoitusta tässä asiassa kilpakumppaneillemme.

Noutajille raskaita ovat varsinkin alkusyksyn kyyhkysjahdit lämpimässä kelissä. Samoin keskikesän kokeet voivat laittaa koiran todella lujille, ei niinkään itse koesuorituksen takia, mutta koepäivä odotuksineen venyy helposti todella pitkäksi ja kuumassa hellekelissä tämä saattaa uuvuttaa koiran. Olemme huomanneet myös noutajan jaksamiseen merkittävän parannuksen koetta tai jahtia edeltävällä energiatankkauksella ja nykyään myös noutajamme on Fitdogin tuotteiden säännöllinen käyttäjä.

Vaikka energia- ja nestetankkauksella ei koiran kuntoa ja taitotasoa nosteta, voimme sillä kuitenkin taata että saamme otettua koirasta maksimisuorituksen irti mitä sen hetken kunnolla on otettavissa.

kennel Monitoimen, www.monitoimen.fi

pekka

Lotta Seppinen ja Pekka Hautamäki

Loisto juttu! Löysin FitDogin vasta tänä vuonna, mutta olen ollut sitäkin tyytyväisempi. Laumaani kuuluu niin nuoria, kuin vanhoja koiria ja harrastamme pitkiä näyttelyreissuja, mejää, agilityä yms. FitDogin jälkeen ero oli silmin nähtävissä ja myös vanhojen koirien kestävyys kasvoi silmissä. Tärkein juttumme tänä kesänä! Kasvatan englanninspringerspanieleita ja olen varma että käytämme FitDog- tuotteita jatkossakin. 🙂

krista

Krista Illikainen

 

Kerro tässä kokemuksesi FitDog-tuotteista

[contact-form-7 404 "Not Found"]