30 joulu 2013

Hyppyseminaari 1.3.2014 Raisiossa

Hyppyseminaari Raisiossa 1.3.2014

FitDog ja Dog Sport Center järjestävät hyppyseminaarin 1.3.2014 Doxx-areenalla. Kouluttajana Vappu Alatalo. Vapun kotisivut: www.hyppyjumppa.com

Hyppääminen on taito, jonka oppimisessa koirat ovat eritavalla eteviä. Jotkut oppivat sen huomaamatta ”siina ratatreenin ja muun ohella”. Kaikki eivät opi, ja näille koirille voi kehittya suorituksia haittaavia hyppyongelmia.

Jos koiralle on ehtinyt kehittyä hyppyongelma, sen purkaminen vaatii aikaa ja monipuolista harjoittelua. Usein hyppyongelman syy on monitahoinen: taustalta voi loytya fyysisiä hankaluuksia tai puutteita, hahmottamisen hankaluuksia ja hyppytekniikan osataitojen puutteita. Usein pitkittynyt ongelma aiheuttaa koiralle myos ”henkisiä”, lähinnä itseluottamuksen vaikeuksia.

Koulutuspäivään sisältyy luento ja käytännön harjoituksia esimerkkikoirakkojen kautta. Päivä auttaa sinua ymmärtämään hyppäämiseen vaikuttavia osatekijöitä ja käyttämään tietoa omassa harjoittelussasi. Luennon jälkeen tehdään fyysisiä harjoitteita, sisältäen mm. perustekniikkaharjoitukset, etäisyyden arvointi ja itseluottamuksen luominen hyppäämiseen.

Päivä sopii kaikkien lajien harrastajille ja antaa tuhdin tietopaketin hyppäämisen saloihin. Mukaan mahtuu 15 koirakkoa ja runsaasti kuunteluoppilaita. Hinta koirakolta 45€, kuunteluoppilailta 30€. Ilmoittautumiset Katja Honkasalo: katja@fitdog.fi